Tammikuussa 3.1. alkava ryhmä

11.12.2018

Vielä olisi muutama paikka vapaana. Ilmoittaudu mukaan s-postitse tai yhteydenottolomakkeella. Ryhmässä käydään läpi stressinhallintakeinoja ja saat käyttöösi toimivia tapoja hallita stressiä. Joskus stressi voi olla hyvin hallitseva tunne, jos elämäntilanne on stressaava. Lapsiperhearjen, työn sekä vapaa-ajan sovittaminen on usein haasteellista ja saatat tarvita vaikka tähän yhtälöön apuja. Parisuhteessa saattaa myös olla stressaavia ristiriitoja, puhumattomuutta tai etääntymistä, mihin voit saada ryhmästä apuja. 

Ryhmä soveltuu hyvin myös ahdistuksen tai jännityksen kanssa kamppaileville. Saat ryhmästä työkaluja arjen ahdistaviin tilanteisiin sekä jännittämiseen. Usein jännittäminen, kehon jännitykset sekä ahdistus liittyvät stressaaviin elämäntilanteisiin, ikäviin muistoihin, ristiriitoihin tai pelkoihin. Ryhmässä ei tarvitse kertoa omista asioista, mutta voit kertoa halutessasi muille ryhmäläisille kokemuksistasi. Ryhmässä käydään enemmän yleisesti stressinhallintaa läpi ja saat mukaasi harjoituksiakin, mitä voit tehdä kotona.

Ryhmä kokoontuu vain kerran kuussa torstaisin. Ota yhteyttä pikaisesti, jos kiinnostuit ryhmästä. Jos vähänkin mietit tarvitsevasi joitakin työkaluja arkeen, niin tervetuloa ryhmään. Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, s-postitse tai puhelimitse. Terapiatapaamisen kertamaksu on 25€/henkilö. Lähetän jokaisesta tapaamiskerrasta laskun s-postitse heti tapaamisen jälkeen.    

Yhteystiedot: terhi.kallio@outlook.com ja p. 045 127 0888  

Tervetuloa Ryhmään! Ryhmä kokoontuu Hyvinkäällä.